Adfærdstræning

Tag kontrollen og opnå den ønskede adfærd hos din hund

Træning med fokus på forbedret hundeadfærd

Måske trækker din hund i snoren når I går tur eller måske lystrer den ikke? Reagerer din hund voldsomt når I passerer andre hunde? Eller når naboen er i haven? Det er sjovere at have en hund med den ønskede adfærd.

Med simple og effektive redskaber kan jeg hjælpe dig og din hund med at opnå den ønskede adfærd. Det er godt for både dig og din hund, og det styrker jeres relation. Adfærdstræning kan blandt andet hjælpe hvis:

  • Du har problemer med at din hund ikke vil ind i bilen
  • Den reagerer voldsomt på andre hunde
  • Den trækker og har svært ved at gå pænt
  • Din hund er sky/nervøs for andre mennesker eller ting
  • Hunden angriber støvsugeren, græsslåmaskinen, trillebøren
  • Den gør af forbipasserende ved hækken
  • Din hund gør ved døren og det er svært at modtage gæster
  • Hunden knurrer eller parrer andre hunde eller mennesker?
  • I svært ved at have gæster fordi hunden gør, tigger og ikke lader jer være i fred
  • Den vil ikke have sele på / gemmer sig, når den skal ud og gå tur

Ændring af hundens adfærd skal afhjælpes ved at forstå hundens signaler og reaktionsmønstre. Det handler om at tage styringen, være konsekvent i sine ordrer og aflæse hunden korrekt.

Professionel adfærdstræning

Med mere end 35 års erfaring med adfærdstræning og hunde generelt, har jeg en dybdegående forståelse for hundes adfærd, og et indgående kendskab til hvorfor den reagerer og hvornår.

Jeg har derfor kompetencerne til, med ganske enkle midler, at hjælpe dig og din hund med at få styr på situationerne. En session hos mig går i høj grad ud på at give dig en række værktøjer, som du kan benytte fremadrettet med din hund. Jeg arbejder med en skala fra 1-10, som er en effektiv metode til at forstå hvornår tingene lykkes og hvornår de ikke gør.

Nøgleordene er ansvar og lederskab. Tager du styringen vil du hurtigt opleve at få et meget bedre forhold til din hund og være i stand til at gøre op med uønsket adfærd. Der skal være et hierarki, hvor det er dig der er lederen af “flokken”.

I praksis

En session varer som udgangspunkt 2 timer og kan både foregå hos dig eller mig, alt efter hvad udfordringerne er. Forud for træningen udfærdiger du en liste over jeres udfordringer, så arbejder vi med de 3 vigtigste.

Sammen iscenesætter vi problemstillingen for hunden, du ser visuelt hvordan den skal løses og derefter prøver du, assisteret af mig, de gange der skal til så det lykkes. Ved endt session vil du stå tilbage med en række konkrete værktøjer, som du og din hund kan benytte til at opnå den ønskede adfærdsændring.

Ved behov assisteres gerne med opfølgende session(er).

Pris: 800,- kr/time + kørsel

Kontakt mig i dag

Ring på telefon 26 20 89 27 og lad os tage en snak om din hund og jeres udfordringer. Sammen aftaler vi en dag, hvor jeg lægger vejen forbi og hjælper dig og din hund på vej mod bedre adfærdsmønstre og styrket relation.

Dorthe har været en livredder for os og vores franske bulldog Arnold på 8 måneder. Før bed han konstant i hænder, fødder og tøj, og var hele tiden på vagt. Han respekterede ikke vores grænser og et nej gjorde ham kun værre. Efter Dortes besøg har vi en helt anden hund – rolig, lydhør og legende med vores børn. Hendes råd og redskaber, har gjort og gør en kæmpe forskel, og vi nyder nu Arnold endnu mere. TAK!

Vi har haft utrolig stor glæde af Dortes hjælp, da vi skulle flytte sammen med hver vores hund i et fælles hjem. Vores hunde havde to forskellige personligheder, så for at det skulle lykkes på en god måde, benyttede vi os af Dorte til at få skabt balance og ro, så begge hunde fik det godt i hinandens daglige selskab. De blev hinandens gode venner og fik stor glæde af hinanden.
Vi kan varmt anbefale at benytte sig af Dortes hjælp.

Min hund havde det svært med andre hunde, efter at hun var blevet bidt som hvalp. Dorte var i stand til at hjælpe mig, og give mig nogle gode ‘værktøjer’ til at få nogle bedre og roligere oplevelser, når vi mødte fremmede hunde på gåturene. Jeg kan varmt anbefale hendes kompetencer.

Den eneste hunde træner der har givet øjeblikkelig hjælp.

Vi overtog en 9 mdr hvalp som havde haft en stresset start på livet. Og svært ved at finde ro. Hun hoppede på gæster, slikkede alle og gøede. Jeg havde 3 hunde trænere tidligere og gået til hundetræning uden nogen stor forbedring. Alle brugte godbidder og ikke til megen hjælp.
Dorte kom og vi arbejdede med konkrete redskaber og god snak om hunde adfærd og hierarki og med gæster at øve på.
Da jeg fik en baby kom Dorte også og hjalp med introduktion som min hund havde meget svært ved. Jeg troede ikke jeg kunne beholde min hund. På en session kunne jeg sidde med min baby og min hund og der var ro.
Vi har fortsat noget arbejde foran os med vores skønne lille Lotus men på kort tid og gode konkrete redskaber er vi kommet så langt. Og en mere glad, rolig og kærlig hund.
Kæmpe anbefaling

Vi er meget glade for Dorthe, og føler os trygge ved at have vores hund i pleje hos DerKan.
Vi har også haft besøg hjemme af Dorthe, og hun har hjulpet os med de udfordringer vi havde med at vores hund gøede hele tiden.
Vi kan kun anbefale en meget dygtig og professionel hundetræner.😃

Meget professionel

Vi henvendte os til DerKan, da vi fik Melvin, som er en 14 måneder gammel blanding. Melvin hopper op og knurrede af børn og andre hunde. Han havde også været i kambulage med en anden hund, som ofte kommer i vores hjem. Det ville vi gerne hurtigt rette op på, så både børn og hunde kan komme i vores hjem.
Dorte fra DerKan kom til os et par timer. Hun er meget professionel og på imponerende vis fik hun på så kort tid givet både os og Melvin nogle råd og fif til at håndtere det. Vi har nu både børn og andre hunde i huset uden problemer, han går pænt i snor og han er blevet meget bedre til ikke at hoppe op.
DerKan får vores allerbedste anbefalinger.